Optimus

Follow Us :
logo header e prer

Partneri juaj në optimizimin financiar

Nëse jeni duke kërkuar shërbime profesionale fiskale dhe të kontabilitetit, jeni në vendin e duhur.

Vizioni

Ofrimi i shërbimeve profesionale financiare me integritet, seriozitet dhe profesionalizëm për të gjithë shoqërinë dhe portofolin e klientëve tanë që rriten dhe zhvillohen së bashku me ne drejt suksesit dhe vlerave.

Misioni

Ne krijojmë partneritet afatgjatë dhe lidhje të besueshme midis nesh dhe klientëve tanë për konsulencën financiare dhe asistencën profesionale që ju garanton një ambient më të favorshëm dhe më të sigurt.

Vlerat kryesore

Efiçencë, përkujdesje ndaj klientëve dhe stafit tonë, përpikmëri, besueshmëri, prakticitet dhe ekselencë në të gjitha shërbimet tona. Dedikimin maksimal ndaj klientëve tanë dhe përmirësimin drejt ekselencës së shërbimeve tona.

0 +
Vite Eksperiencë
Rreth Optimus Consulting

13 vite eksperiencë në shërbimet fiskale dhe të kontabilitetit

Nëse jeni duke kërkuar shërbime profesionale fiskale dhe të kontabilitetit, jeni në vendin e duhur. Ne jemi partneri juaj në optimizimin financiar.

Pse duhet të zgjidhni Optimus Consulting?

Ju mundësojmë shërbimet më të mira fiskale dhe të kontabilitetit

Jemi të përkushtuar për të ofruar udhëzime të sakta financiare, mbajtjen e përpiktë të të dhënave dhe këshilla tatimore të ekspertëve për të përmbushur nevojat tuaja specifike. Çështjet tuaja të kontabilitetit dhe fiskale trajtohen me saktësi dhe efikasitet, duke ju lejuar të përqendroheni në atë që bëni më mirë – rritjen e biznesit tuaj dhe arritjen e qëllimeve tuaja financiare.

Shërbimet më të mira të kontabilitetit

Me eksperiencën tonë disa vjeçare, vëmendjen ndaj detajeve dhe përkushtimin maksimal, synojmë të ofrojmë nivelin më të lartë të shërbimeve financiare për individë dhe kompani.

Planifikimi strategjik dhe financiar

Përmes strategjive inovative dhe analizave të thella, ne ju ndihmojmë të identifikoni mundësitë e reja, të përmirësoni efikasitetin e financave tuaja dhe të gjeni rrugën drejt suksesit të qëndrueshëm në treg.

Shërbimet tona

Çfarë shërbimesh ofrojmë?

Shërbimet tona të kontabilitetit plotësojnë nevojat e klientëve për të patur ne dispozicion informacione dhe raportime financiare mbi biznesin e tyre.

secretary-working-laptop

Shërbime kontabiliteti

Ne ju mundësojmë mbajtje kontabiliteti, përgatitje të pasqyrave financiare, analizë bilanci dhe hartim i planifikimit financiar.

business-concept-with-copy-space-office-desk-table-with-pen-focus-analysis-chart-computer-notebook-cup-coffee-desk-vintage-tone-retro-filter-selective-focus

Shërbime fiskale dhe deklarime online

Ne ofrojmë deklarim të librave të blerjes & shitjes, llogaritjen dhe deklarimin e TVSH, taksa vendore dhe shumë shërbime të tjera.

office-with-documents-money-accounts

Shërbime auditimi

Auditimi është një vlerë e shtuar e shërbimeve të kompanisë sonë dhe përfaqëson një shërbim profesional nga një ekspert.

Përshtypjet e klientëve tanë

Mendimi i klientëve tanë është themeli mbi të cilin kemi ndërtuar misionin tonë – Të sjellim shërbimet më cilësore në treg. Po ndajmë disa prej tyre:

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua quis nostrud exercitation

  Shawn Beltran
  Shawn Beltran

  Entrepreneur

  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua quis nostrud exercitation

   Miya Hansen
   Miya Hansen

   CEO Brand

   Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua quis nostrud exercitation

    Dawood Gay
    Dawood Gay

    Manager

    Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua quis nostrud exercitation

     Liya Pickett
     Liya Pickett

     Entrepreneur

     Kontaktoni me ne nëse keni pyetje rreth shërbimeve që ofrojmë

     Jemi gati t’u përgjigjemi pyetjeve tuaja dhe t’ju ofrojmë informacionin që ju nevojitet. Ekipi ynë i përkushtuar dhe miqësor do t’ju ofrojë ndihmën dhe këshillimin e duhur në mënyrë që të plotësojë pritshmëritë tuaja. Mos hezitoni të na shkruani, të na telefononi ose të na dërgoni një email.

     Jemi këtu për ju!