Optimus

Follow Us :
logo header e prer

Shërbimet tona

Shërbimet tona

Çfarë shërbimesh ne ofrojmë

Shërbimet tona të kontabilitetit plotësojnë nevojat e klientëve për të patur në dispozicion informacione dhe raportime financiare mbi biznesin e tyre.

secretary-working-laptop

Shërbime kontabiliteti

Ne ju mundësojmë mbajtje kontabiliteti, përgatitje të pasqyrave financiare, analizë bilanci dhe hartim i planifikimit financiar.

business-concept-with-copy-space-office-desk-table-with-pen-focus-analysis-chart-computer-notebook-cup-coffee-desk-vintage-tone-retro-filter-selective-focus

Përgatitje plani biznesi

Mund të analizoni tregun, të hartoni strategjitë e marketingut, të përcaktoni strukturën e organizatës dhe të planifikoni financiarisht për të ardhmen.

office-with-documents-money-accounts

Shërbime auditimi

Auditimi është një vlerë e shtuar e shërbimeve të kompanisë sonë dhe përfaqëson një shërbim profesional nga një ekspert.

accountant-team-is-currently-evaluating-the-company-situation-to-resolve-impact-of-virus-outbreak-.jpg

Përgatitje e dokumentacionit për aplikimet e huave bankare

Ne do t'ju ofrojmë udhëzime për përgatitjen e dokumentacionit, duke përfshirë të dhënat financiare të saktë, raportet e nevojshme, dhe çdo informacion tjetër që kërkohet nga bankat për aplikimin e huave.

partial-view-of-man-studying-loan-agreement-and-businesswoman-using-calculator-while-sitting-at.jpg

Shërbime fiskale dhe deklarime online

Ne ofrojmë deklarim të librave të blerjes & shitjes, llogaritjen dhe deklarimin e TVSH, taksa vendore, mbajtjen efikase të të dhënave financiare, raportimin e të ardhurave edhe shumë shërbime të tjera.

business-graphs-charts-magnifying-glass-and-calculator-on-table-financial-development.jpg

Mbajtje e marrëdhënieve me Administratën Tatimore dhe Doganore

Ne kuptojmë rëndësinë e mbajtjes së marrëdhënieve me Administratën Tatimore dhe Doganore dhe ofrojmë shërbime të specializuara për të ndihmuar klientët tanë në lidhje me këto institucione.

Rezervo një takim

Keni nevojë për një kontabilist dhe shërbim tatimor profesional? Na kontaktoni

Po kërkoni shërbime profesionale fiskale dhe të kontabilitetit? Mos kërkoni më tej! Na kontaktoni për të përmbushur nevojat tuaja dhe për të përfituar shërbimin cilësor të ekipit tonë të përkushtuar. Me gamën tonë të plotë të shërbimeve, duke përfshirë kontabilitetin, përgatitjen e taksave dhe këshillimin financiar, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë zgjidhje të nivelit të lartë të përshtatura me kërkesat tuaja specifike.

Procesi

Procesi që ndjekim

Që nga momenti kur bashkëpunoni me ne, i japim përparësi komunikimit të mirë, kuptimit të nevojave tuaja unike dhe dhënies së rezultateve. Qasja jonë bashkëpunuese siguron që të punojmë ngushtësisht me ju, duke përshtatur shërbimet tona sipas kërkesave tuaja specifike.

Rezervoni një takim

Rezervoni një takim për të diskutuar nevojat tuaja specifike, për të marrë zgjidhjet e duhura dhe për të nisur një udhëtim drejt suksesit financiar.

Takoni kontabilisten tonë

Bëhuni gati të takoni kontabilisten tonë, e cila është e përkushtuar t'ju ofrojë ekspertizë financiare të nivelit të lartë.

Problemi juaj u zgjidh

Jemi të përkushtuar të ofrojmë zgjidhjet më të suksesshme, të përshtatura me kërkesat tuaja specifike.

Kontaktoni me ne nëse keni pyetje rreth shërbimeve që ofrojmë

Jemi gati t’u përgjigjemi pyetjeve tuaja dhe t’ju ofrojmë informacionin që ju nevojitet. Ekipi ynë i përkushtuar dhe miqësor do t’ju ofrojë ndihmën dhe këshillimin e duhur në mënyrë që të plotësojë pritshmëritë tuaja. Mos hezitoni të na kontaktoni.

Jemi këtu për ju!